Lindsija Loena paziņo par jaunu filmu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā amerikāņu aktrise Lindsija Loena pirmdien Sandensas kinofestivālā paziņojusi, ka filmēšoties jaunā kinolentē, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Aktrise paziņoja, ka psiholoģiskā trillera «Inconceivable» uzņemšana sākšoties martā. Pagaidām Loena ir vienīgā šai filmai piesaistītā aktrise, taču viņa paudusi vēlmi filmēties kopā ar Džesiku Langi.

Patlaban turpinās Loenas realitātes šova uzņemšana televīzijas personības Opras Vinfrijas kanālā OWN.

Kaut arī Loena pēc filmām «The Parent Trap» («Dvīņu slazdā»), «Freaky Friday» («Dīvainā piektdiena») un «Mean Girls» («Nekrietneles») bērnībā tika uzskatīta par daudzsološu aktrisi, pēdējos gados viņa ir slavena galvenokārt ar narkotiku lietošanu, auto vadīšanu reibumā, regulāru nonākšanu uz apsūdzēto sola un citām skandalozām izdarībām.

Aktrise pērn pabeidza kārtējo tiesas piespriesto rehabilitācijas kursu atkarību pārvarēšanai un paudusi apņēmību nedienas ar likumu atstāt aiz muguras.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu