Džordžs Maikls paziņo par jauna albuma izdošanu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī britu dziedātājs Džordžs Maikls pērn paziņoja par aiziešanu no mūzikas, tagad viņš solījis nākt klajā ar jaunu albumu, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Viņa pēdējais studijas albums «Patience» iznāca pirms desmit gadiem, bet kopš tā laika viņš izlaidis tikai atsevišķas dziesmas.

Taču Maikls laidīs klajā savu sesto albumu «Symphonica», kas veikalu plauktos nonāks martā. Tajā būs atrodamas pazīstamu hitu, piemēram, Ninas Simones «My Baby Just Cares for Me», orķestra versijas.

Gaidāmais albums tika ierakstīts Maikla 2011. un 2012.gada koncertturnejas laikā, ko nācās priekšlaikus pārtraukt smaga plaušu karsoņa dēļ.

Tiks izdota arī dokumentālā filma par albuma veidošanu. Turklāt Maikls savā oficiālajā mājaslapā faniem piedāvā bez maksas lejupielādēt vienu no «Symphonica» dziesmām.

Pagājušogad uzjundīja baumas par Maikla aiziešanu no mūzikas, jo viņa interneta vietne uz laiku beidza darboties. Tās vietā parādījās fotogrāfija ar aizvērtu priekškaru.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu