Minirallijs atklās sezonu ar sacensībām »Madona 2014» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Pagājušajā gadā Latvijas Autosporta federācijas (LAF) Standartauto komisijas izveidotais minirallijs (rallija tipa sacensības dalībniekiem ar standarta automašīnām) 15.februārī uzsāk jauno sezonu ar miniralliju «Madona 2014», informē organizatoru pārstāve Dace Janova.

Minirallija trasi (deviņi ātrumposmi, kuru garums, saskaņā ar minirallija noteikumiem, ir līdz diviem kilometriem) organizatori izveidojuši, paņemot labākos un interesantākos ceļu posmus no iepriekšējos gados te notikušo vasaras rallija sacensību trasēm.

Organizatori norāda, ka sacensības būs īpašas ne tikai ar to, ka atklās minirallija jauno sezonu, bet arī ar to, ka šie ātrumposmi līdz šim vēl nekad nav izmantoti ziemas sacensībām.

Minirallija «Madona» organizatori, kas ir viena no profesionālākajām autosporta sacensību rīkotāju komandām Latvijā, sacensību sola maksimāli pietuvinātu rallija norisēm, kas arī ir viens no minirallija galvenajiem mērķiem – ļaut braucējiem iegūt «lielā» rallija sajūtas ar savu ikdienas satiksmē izmantojamo auto.

Kā ierasts, Madonas novada pašvaldība arī šogad ir pretimnākoša autosporta pasākumiem, sportistu un organizatoru rīcībā tiks nodotas gan divas zāles Domes ēkā, gan silta telpa, kur ziemas salā būs ērti uzlīmēt starta numurus dalībnieku automašīnām.

15.februārī minirallija ekipāžas būs arī pilsētas iedzīvotāju uzmanības centrā, jo sacensību starts tiks dots Saieta laukumā pie novada Domes ēkas.

Sportistiem, kuri vēlas saņemt LAF SAK gada licenci minirallijā un līdz ar to pilnvērtīgi iesaistīties cīņā par augstākajām vietām gada kopvērtējumā, savlaicīgi jāpiesaka licences saņemšana.

Miniralliju «Madona 2014» organizē biedrība «Latvian Baja» sadarbībā ar LAF Standarta automobiļu komisiju, sacensības atbalsta «Marathon» un Madonas novads.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu