Ozoliņš dodas palīgā «Dinamo» (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien Kazaņā Rīgas «Dinamo» komandai pievienosies aizsargs Sandis Ozoliņš, kurš iepriekš plānotu medicīnisko procedūru dēļ, nevarēja palīdzēt komandai iepriekšējās divās izbraukuma spēlēs Podoļskā un Maskavā, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

Ozoliņš palika Rīgā un uzreiz nedevās ar komandu izbraukumā, jo viņam bija jāveic iepriekš ieplānotas medicīniskas procedūras, kuras nedrīkstēja atlikt.

Bija paredzēts, ka viņš nepiedalīsies 22. un 24. janvāra spēlēs Podoļskā un Maskavā, un gadījumā, ja pašsajūta būs apmierinoša, viņš varētu doties palīgā komandai atlikušajās divās KHL regulārā čempionāta spēlēs pirms olimpiskās pauzes. Tā arī ir noticis, un šodien «Dinamo» kapteinis pievienosies komandai.

Šajā sezonā Sandis Ozoliņš KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 46 spēlēs, kurās ir guvis četrus vārtus un atdevis 17 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu