Jaunākie BMW paši varēs atrast brīvās stāvvietas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Salon de Genève 2011 - Yahoo! Auto, CC BY-ND 2.0

Uzņēmums BMW plāno izstrādāt un saviem klientiem piedāvāt servisu, kura ietvaros autovadītājs varēs saņemt informāciju par interesantām vai noderīgām vietām ceļa tuvumā, atkarībā no automašīnas atrašanās vietas, ziņo «Newsru.com».

Kopš 2013.gada jūlija BMW sāka aprīkot savas automašīnas ar «ConnectedDrive» multimediju sistēmu, kas ļauj autovadītājam doties tiešsaistē un veikt darbības internetā. Pakalpojums varēja tikt izmantots jebkurā pasaules vietā, jo Vācu autoražotājs sedza visas viesabonēšanas izmaksas.

Jaunā tehnoloģija tika izmēģināta BMW 7.sērijas sedanā. Tā informēja vadītāju par auto novietošanas iespējām un brīvo stāvvietu cenām. Dati bija redzami multimediju sistēmas displejā un vadītājs varēja izvēlēties vienu no stāvvietām, uz kuru viņam ceļu tad parādīja navigācijas sistēma.

Plānots, ka tehnoloģiju varēs izmantot arī komerciālos nolūkos. Uzņēmumi varēs ievietot reklāmas ar piedāvājumiem, taču BMW sola, ka autovadītājam tiks dota brīva izvēle, vai viņš vēlas redzēt arī komerciālo informāciju vai nē.

Plānots, ka pirmās automašīnas, kas aprīkotas ar jauno sistēmu, tirgū nonāks jau 2014.gada vidū.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu