Ainars Virga savā 50 gadu jubilejas koncertā spēlēs kopā ar Raimondu Paulu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ainars Virga, latviešu roka leģenda, ilggadējais Līvu līderis, ģitāras virtuozs un daudzu slavenu dziesmu autors 6. aprīlī svinēs 50. dzimšanas dienu. Šo notikumu jubilārs atzīmēs ar soloalbumu «Kādā brīnišķā dienā» un tāda paša nosaukuma lielkoncertu, kas 6. aprīlī notiks Liepājas Olimpiskajā centrā.

Dzimšanas dienas īpašais viesis būs Raimonds Pauls. Piedalīsies Liepājas Simfoniķi diriģenta Jēkaba Ozoliņa vadībā, grupa «Virga Hard Orchestra», Olga Rajecka, Liene Šomase, Jānis Buķelis, Mārtiņš Ruskis u.c..

Ainars Virga: «Albuma un koncerta apakšnosaukums ir «Dziesmas par dzīvi un mīlestību». Tie ir plaši jēdzieni, bet tās ir vissvarīgākās lietas. Dzīve nav iedomājama bez mīlestības, un par to arī mans stāsts. Runājot par koncertu, man ir ļoti svarīgi, lai uzstātos tie muzikanti, kas manā dzīvē ir spēlējuši kādu lomu. Un tādu ir ļoti daudz.»

Koncerta programmā būs daudz paša Virgas skaņdarbu (no «Dzimtās valodas» un «Dieva dēla» līdz jaunā albuma materiālam), taču unikālu to darīs fakts, ka tā pirmajā daļā skanēs mazāk dzirdēti Raimonda Paula 70. gadu rokmūzikas sacerējumi. Pie klavierēm pats Maestro! Tā būs pirmā reize, kad Virga un Pauls - abi šķietami tik atšķirīgie latviešu populārās mūzikas klasiķi - tiksies uz lielas koncertskatuves, lai atskaņotu dažas no sava laiku nozīmīgākajām latviešu roka kompozīcijām.

  • Biļetes «Biļešu paradīze» tirdzniecības vietās un «bilesuparadize.lv».
Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu