Foto: Iepazīstieties, jaunais «BMW X3» (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«BMW X3» savas pastāvēšanas laikā ir sasniedzis vairāk nekā vienu miljonu vienību lielus pārdošanas apjomus. Jaunais «BMW X3» ir aprīkots ar jaudīgāku un ekonomiskāku jaunākās paaudzes dīzeļdzinēju ir panākta vēl labāka dinamika un samazinājies izmešu daudzums, iepazīstinot ar jauno modeli, uzsver autoražotājs.

Jaunā BMW X3 ārējais izskats un salons, piešķirot papildu praktiskumu detaļām, atklāj būtiskas stilistiskās un klientu vēlmēm pielāgotās izmaiņas.

Jaunais «X3» aprīkots ar izmainītiem duāliem, apaļiem priekšējiem lukturiem (LED papildaprīkojumā), pievilcīgāku dubulto radiatora resti, jauniem priekšējiem un aizmugurējiem bamperiem, sānu spoguļiem ar pagriezienu rādītājiem. Jaunā «BMW X3» salons atspoguļo modeļa kvalitātes un ekskluzivitātes standartu. Hromētas detaļas, spīdīgi melnas apdares viduskonsole ar papildaprīkojumā pieejamu klimata kontroles vadību un jauni glāžu turētāji ar bīdāmu vāku pasvītro automašīnas eleganto izskatu.

Piešķirt vēl vairāk individuāla rakstura ļauj jaunas virsbūves krāsas, salona apdares dizaini un dekori, kā arī vieglmetāla diski. Turklāt, jaunā «xLine» aprīkojuma pakete ļauj vēl vairāk uzsvērt jaunā «X3» dinamisko un spēcīgo kompaktā apvidus auto raksturu. Jaunā modeļa funkcionalitāti iespējams vēl vairāk papildināt ar «Smart Opener» automātisko bagāžnieka vāku un uzglabāšanas paketi (abas papildaprīkojumā).

Jaunais BMW X3 pieejams ar četriem dīzeļa un trīs benzīna dzinējiem jaudas diapazonā no 110 kW/150 zs līdz 230 kW/313 zs. Modernie spēka agregāti ar «BMW TwinPower Turbo» tehnoloģiju garantē lielisku veiktspēju apvienojumā ar zemu degvielas patēriņu, turklāt, visi dzinēji atbilst EU6 izmešu standartiem.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu