«Volvo» Čikāgas auto izstādē pārsteidz skatītājus ar jaunajiem «Polestar» modeļiem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Čikāgas autošovā «Volvo» skatītājus iepazīstināja ar diviem īpašiem modeļiem «S60» un «V60» «Polestar», kuru ražošana ir limitēta, proti - tiks izgatavoti vien 750 šo spēkratu eksemplāri.

«Polestar» koncepts sākotnēji tika attīstīts autosacīkšu vajadzībām, kad negaidīti labas atsauksmes guva «C30 Polestar» koncepta auto, ražotājs nolēma radīt limitētu «Polestar» versiju ikdienas vajadzībām.

Abas auto versijas aprīkotas ar vienrindas sešu cilindru turbo dzinēju, kas spēj attīstīt 350 zirgspēku jaudu. Automašīnai nepieciešamas tikai 4,9 sekundes, lai sasniegtu 100 kilometrus stundā un tā aprīkota ar sešu ātrumu automātisko pārnesumkārbu.

«Volvo» ir radījis lielisku auto, kas būs laba konkurence vācu sportiskajiem auto, secina portāla «Autogespot» apskatnieki. Abām Ziemeļamerikas lielākajā auto izstādē prezentētajām «Polestar» versijām ir četru riteņu piedziņa, kā jau ierasts no «Volvo».

Auto pieejams ne vien redzamajā zilajā «Polestar» jeb «pola zvaigznes» krāsā, bet arī sudraba, melnā vai sarkanā krāsā. Pirmais pārdošanai paredzētais «Polestar» rūpnīcu pametīs šī gada jūnijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu