Lienes Šomases bijušais slepus pārdod viņas mašīnu (343)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu enerģiskā un smaidīgā dziedātāja Liene Šomase atkal kļuvusi par brīvu sievieti, jo viņas attiecības ar Bruno Holstu ir izjukušas. Pēc četru mēnešu kopdzīves pāris piedzīvoja skandalozu šķiršanos. Liene Šomase atklājusi attiecību aizkulises, kuras pavadījuši strīdi par naudu un meli. 

Liene Šomase stāsta, ka Bruno esot dzīvojis pie viņas un viņa viena esot maksājusi par dzīvokli un pārtiku, kamēr Bruno pārdevis viņas mašīnu un nozadzis 800 eiro, pēc tam pazūdot. Liene atklāj, ka par savu naudu pirkusi viņam apģērbu, vedusi Bruno pie friziera. Par to, ka mašīna ir pārdota, Liene uzzinājusi «Facebook», kur viņai rakstījusi jaunā automašīnas īpašniece, jautājot par mašīnas pārrakstīšanu. Izrādījās, ka mašīna ir nevis remontā, bet pārdota. Tajā brīdī Bruno jau esot bijis Londonā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Liene sazinājusies ar Bruno un rakstījusi viņam, ja viņš negrib, lai tiktu sākts kriminālprocess, viņam ir jāatgriežas Latvijā. Kā izrādās, Bruno ir parādā naudu arī citiem cilvēkiem, kuri vēlāk rakstījuši Lienei, jautājot, kur pašreiz atrodas Bruno. Kad Bruno atgriezies Latvijā, abu attiecībām esot pielikts punkts, Liene atklāj žurnālam «PDz».

Pateicoties Bruno, Liene esot guvusi labu mācību. «Es vienkārši iekritu šķietami laba lauku puiša izliktajās lamatās. Es gan neesmu tāda vienīgā.» Lienei esot atrakstījušas jau vairākas sievietes, kuras stāstījušas, ka Bruno šādu metodi izmantojis jau vairākkārt.

Savukārt Bruno atklāj, ka bijis drošs par abu attiecībām, viņš neesot maksājis par dzīvokli, bet dāvinājis Lienei ziedus, centies viņu pārsteigt. Vēlāk viņš pazaudējis jaunatrasto darbu, bet Lienei sācis melot, sakot, ka iet uz darbu, lai gan patiesībā tā nebija. Lai tiktu pie naudas, Bruno esot piemānījis savus draugus. Bruno atzīst, ka viņš ir bijis atkarīgs no azartspēlēm, tomēr žurnālam «PDz» saka, ka patlaban azartspēles nespēlējot.

Komentāri (343)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu