Šūmahera veselības stāvoklis, iespējams, kļuvis kritisks (101)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas (F1) leģendārais braucējs Mihails Šūmahers, iespējams, sasirdzis ar pneimoniju jeb plaušu karsoni, kas var radīt smagas komplikācijas, ziņo vācu mediji.

Atsaucoties uz neoficiāliem informācijas avotiem, laikraksts «Bild» vēsta, ka Grenobles slimnīcas mediķi jau kopš pagājušās nedēļas Šūmaheru ārstē ar stiprām antibiotikām, jo viņam diagnosticēta pneimonija. 45 gadus vecā autosportista menedžere Sabīne Kēma atteicās šo informāciju komentēt.

Komas pacientiem pneimonija ir ļoti bīstama, jo tā var radīt bīstamas komplikācijas vai pat izraisīt pacienta nāvi. Pagaidām nav zināms, vai mediķi apturējuši Šūmahera atmodināšanas procesu.

Tapis zināms, ka Felipe Massa apciemojis savu kādreizējo F1 komandas biedru un draugu slimnīcā. Vietējie mediji gan to nebija pamanījuši, jo viņš turp devies brīdī, kad pie slimnīcas nebija neviena preses pārstāvja.

«Kopš negadījuma es aizlūdzu par viņu katru dienu. Es ceru, ka viņš ir stiprs un varēs pamosties un dzīvot tā kā agrāk,» Massa teica kādam Sanpaulu laikrakstam. «Cilvēka smadzenes ir kaut kas tik apbrīnojams. Viss ir iespējams,» viņš piebilda.

Komentāri (101)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu