Sieviešu mīlulim Ģirtam Ķesterim - 50 (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktieris Ģirts Ķesteris ir dzimis 1964. gada 14. februārī Valmierā. Šodien iemīļotajam latviešu aktierim ir 50. dzimšanas diena.

Ķesteris ir beidzis Valmieras 3. vidusskolu, Latvijas Valsts konservatorijas Kultūras un mākslas zinātņu fakultāti specialitātē «Teātra un kino aktieris». No 1989. līdz 1994. gadam strādājis Valmieras Drāmas teātrī.

Dailes teātrī Ķesteris ir no 1994./95. gada sezonas. Ķesteris ir piedalījies vairākās latviešu spēlfilmās un televīzijas seriālos. Kopš 2006. gada atveido Leonu seriālos «Neprāta cena» un «UgunsGrēks».

1994. gada Latvijas Teātra darbinieku savienības skatē viņš saņēma apbalvojumu kā gada aktieris par Studenta Arkenholda lomu izrādē «Spoku sonāte» un titullomu izrādē «Ferdinando».

Ģirts Ķesteris ir režisora Zigurda Ķestera dēls. Laulībā ar aktrisi Leonardu Ķesteri dzimis dēls Pauls. Vēlāk, attiecībās ar Dailes teātra aktrisi Aiju Dzērvi piedzima meita. Tagad jau vairākus gadus viņš dzīvo kopā ar aktrisi Kristīni Nevarausku.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu