Noskaidrots fotokonkursa: «Mana dvēseles otra pusīte» uzvarētājs (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Endija&Ingus

Noslēdzies interneta portāla «Apollo» sadarbībā ar [s:47239] rīkotais foto konkursu «Mana dvēseles otra pusīte», kurā varēja piedalīties ikviens, kurš savā dzīvē ir atradis dvēseles radinieku, ar kuru kopā jūtas vislabāk.

Endijas un Ingusa

šiet.

«Relaksācijas oāze 4 personām“

«Lieliska Dāvana» savam plašajam klientu lokam piedāvā iespējamās dāvanu idejas sievietēm, vīriešiem, bērniem un ģimenei vienā vietā – vai tā būtu mājas lapa www.lieliskadavana.lv, lielveikals Maxima, RIMI vai Prisma, tā būs vieta, kur ātri un ērti izvēlēties interesantu un emocijām bagātu dāvanu jebkurai dzīves situācijai. Meklē dāvanu kartes lielākajos tirdzniecības veikalos, www.lieliskadavana.lv vai veikaliņos t/c «Domina» un i/c «Sky&more».

Atpūta SPA Pegasa Pils ļaus jums aizbēgt no ikdienas steigas un ļauties mierīgai relaksācijai draugu vai ģimenes lokā. Jūs varēsiet apmeklēt turku pirti un saunu, kas sniegs Jums prāta skaidrību, svaigumu un možumu, veselību un spēku, kā arī skaistumu un patīkamu ādas krāsu. Pēc pirts apmeklējuma, varēsiet veldzēties džakuzi burbuļos, nesteidzīgi baudot dzīvi. Ļaujieties pilnīgai ķermeņa un dvēseles relaksācijai!

Uz tikšanos jau nākamajos konkursos!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu