Pieņemts lēmums, vai par Šūmahera negadījumu tiks uzsākts kriminālprocess

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas prokuratūra pirmdien pieņēma lēmumu, ka saistībā ar Mihaēla Šūmahera negadījumu, nerosinās krimināllietu pret slēpošanas trases īpašniekiem, vēsta laikraksts «Le Monde».

«Apsūdzības nevienam netika izvirzītas. Negadījums notika ārpus trases robežām,» skaidroja prokurors Patriks Kinsijs. Viņš uzsvēra, ka brīdinājuma zīmes un trases marķējums sniedz pietiekamu informāciju, kas jāievēro trases lietotājiem un marķējumi atbilst visiem Francijā noteiktajiem standartiem.

Jau vēstīts, ka Šūmahera menedžere Sabīne Kēla medijiem atklājusi, ka mediķi uzsākuši sportista modināšanas procesu. Guļot komā Šūmahers arī pārcietis pneimoniju jeb plaušu karsoni, kuru leģendārajam Pirmās formulas pilotam izdevies uzveikt.

Kēla arī skaidroja, ka Šūmahera modināšanas process var ilgt ilgāku laiku. Viņš reaģējis uz ārstu veiktajiem kairinājumiem un vairāki pacienta testi noritējuši pozitīvi, tomēr pagaidām nav ziņu par sportista ievērojamu atlabšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu