Paziņots Latvijas karognesējs Soču Olimpiādes noslēguma ceremonijā (21)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas karogu XXII Soču ziemas Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā nesīs bobsleja komandas dalībnieks Daumants Dreiškens, aģentūra BNS uzzināja Latvijas Olimpiskajā komitejā.

Šādu lēmumu komandas vadība pieņēmusi, ņemot vērā sportista ieguldījumu Latvijas bobslejā.

Dreiškens ar bobsleju nodarbojas kopš 2003. gada, bet pirms tam bija basketbolists un spēlēja dzimtās pilsētas klubā Gulbenes «Buki». Turīnas ziemas Olimpiskajās spēlēs 2006. gadā viņš ieguva sesto vietu divnieku ekipāžu sacensībās un desmito vietu četrinieku sacensībās. 2008. gada Eiropas čempionātā uzvarēja četrinieku ekipāžu sacensībās, bet 2009. gada Pasaules čempionātā izcīnīja trešo vietu četrinieku ekipāžu sacensībās.

Vankūveras ziemas Olimpiskajās spēlēs 2010. gadā piedalījās tikai divniekos kopā ar Edgaru Maskalānu un izcīnīja astoto vietu, bet 2012./2013. gada Pasaules kausa kopvērtējumā divniekos, esot Oskara Melbārža stūmējs, izcīnīja otro vietu divniekos.

Tikmēr Soču ziemas Olimpiskajās spēlēs Dreiškens kopā ar pilotu Melbārdi izcīnīja piekto vietu bobsleja divniekos.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu