Pretrunīgas ziņas par Šūmahera veselības stāvokli (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ārsti pagājušajā nedēļā pārtraukuši Šūmahera modināšanas procesu, atsaucoties uz Šūmaheram tuvu stāvošu informācijas avotu, šodien ziņoja vācu žurnāls «Focus», tomēr leģendārā autobraucēja menedžere Sabīne Kēla šādu informāciju noraidījusi.

«Atmodināšanas process tiek nemainīgi turpināts,» aģentūrai «Deutsche Presse-Agentur» sacīja Kēla. «Šī fāze var turpināties ilgāku laiku, mums par nožēlu tas regulāri noved pie dažādu nepatiesu interpretāciju veidošanās,» piebilda Šūmahera menedžere.

Pagājušajā nedēļā Šūmahera ģimene izplatīja paziņojumu, kurā pauda, ka šādos gadījumos [ar komas pacientiem] ne katra diena ir tāda kā iepriekšējā, tāpēc aicināja būt saprotošiem pret viņu vēlmi nekomentēt Šūmahera veselības stāvokli. Tas tiek darīts, lai sargātu viņa privāto dzīvi.

Žurnāls «Focus» pirmdien uzzinājis, ka Parīzes sporta ārsts Žerārs Silāns, kurš iepriekš darbojās kā informācijas sniedzējs starp ģimeni, ārstiem un sabiedrību, vairs netiek iesaistīts Šūmahera medicīniskās aprūpes procesā.

Pēdējā oficiālā informācija par Šūmahera veselības stāvokli saņemta janvāra beigās, kad viņa menedžere Kēla atklāja, ka komu uzturošo medikamentu devas tiek samazinātas un ārsti uzsākuši Šūmahera atmodināšanas procesu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu