«Real» sarīko futbola viesizrādi Gelzenkirhenē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīrā trešdienas vakarā tika aizvadītas atlikušo divu astotdaļfināla pāru pirmās spēles. 

Spānijas futbola grands Madrides «Real» viesos ar 6:1 sagrāva Vācijas komandu Gelzenkirhenes «Schalke 04».

Mača 13. minūtē viesus vadībā izvirzīja franču uzbrucējs Karims Benzemā, bet 21. minūtē «Real» pārsvaru dubultoja Garets Beils. Otrā puslaika sākumā Krištianu Ronaldu guva trešos vārtus, tomēr «madridieši» pie tā neapstājās un turpināja dominēt laukumā. 57. minūtē savus otros vārtus mačā guva Benzemā, bet 69. minūtē to pašu paveica arī Beils.

Spēles pēdējās minūtēs vispirms savus otros vārtus mačā guva arī Ronaldu, bet jau kompensācijas laikā Klāss-Jans Huntelārs neļāva mājiniekiem palikt tukšā.

Tikmēr Anglijas klubs Londonas «Chelsea» izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Turcijas komandu Stambulas «Galatasaray».

Jau spēles 9. minūtē mājinieku līdzjutējus apklusināja «Chelsea» spāņu uzbrucējs Fernando Toress, bet izlīdzinājumu «Galatasaray» panāca 65. minūtē, kad izcēlās kamerūnietis Aurēliens Šedžu.

Abu pāru atbildes spēles notiks 18. martā attiecīgi Madridē un Londonā.

Atgādinām, ka otrdienas vakarā astotdaļfināla pirmajās spēlēs Dortmundes «Borussia» viesos ar 4:2 pieveica Sanktpēterburgas «Zenit», bet Pireju «Olympiacos» savā laukumā ar 2:0 uzvarēja «Manchester United».

Pagājušajā nedēļā jau tika aizvadītas pirmo četru astotdaļfināla pāru pirmās spēles, visos mačos uzvaras izcīnot viesiem. «Paris Saint-Germain» ar 4:0 sagrāva Leverkūzenes «Bayer 04», «FC Barcelona» ar 2:0 pārspēja «Manchester City», Minhenes «Bayern» ar 2:0 uzvarēja Londonas «Arsenal», bet Madrides «Atletico» ar 1:0 pieveica «AC Milan».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu