Babkina Eirolīgas sezonu pabeidz ar diviem punktiem un zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latvijas basketbolistes Elīnas Babkinas pārstāvētā Horvātijas čempionvienība «Novi Zagreb» šodien ar zaudējumu noslēdza FIBA Eirolīgas sezonu.

«Novi Zagreb» izbraukumā ar rezultātu 46:71 (17:18, 13:20, 12:13, 4:20) piekāpās Vidnojes «Sparta&K» komandai no Krievijas.

Vēl noslēdzošās ceturtdaļas ievadā «Novi Zagreb» atradās iedzinējos tikai ar septiņu punktu starpību (44:51), taču pēc tam «Sparta&K» veica izrāvienu, panākot 64:44. Visa ceturkšņa laikā Zagrebas klubs spēja gūt tikai četrus punktus, tiekot pie pārliecinoša zaudējuma.

Babkina šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 55 sekundes, gūstot divus punktus. Latviete iemeta vienu no trim divpunktu metieniem, taču nerealizēja vienīgo tālmetienu un abus soda metienus. Tāpat Babkinas rēķinā viena atlēkusī bumba, piecas rezultatīvas piespēles, viena kļūda, divas piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Ar divām uzvarām 12 spēlēs «Novi Zagreb» C apakšgrupā ieņēma pēdējo, septīto vietu, līdz ar to noslēdzot dalību turnīrā.

Pirmajā posmā 20 klubi izspēlēs divu apļu turnīru. Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras apakšgrupas piecas labākās komandas.

Astotdaļfinālu spēles līdz divām uzvarām notiks 11. un 14. martā, kā arī vajadzības gadījumā 19. martā. Pāri tiks sadalīti atbilstoši regulārās sezonas rangam un ņemot vērā finālturnīra rīkotājas - UGMK komandas - rezultātus, bet finālsacensības ar astoņu komandu līdzdalību risināsies no 7. līdz 13. aprīlim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu