«Valmiera» izsēj +19 un izstājas no Baltijas basketbola līgas (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Priedītis/BK Valmiera

BK «Valmiera» nespēja izmantot pirmajā spēlē iegūto 19 punktu pārsvaru un ceturtdien piedzīvoja zaudējumu ar 70:96 Baltijas basketbola līgas (BBL) astotdaļfināla spēlē Ķedaiņos pret «Nevežis», liecina organizatoru informācija.

Pirmajā spēlē Valmierā mājinieki uzvarēja ar 89:70 un uz atbildes spēli devās ar 19 punktu pārsvaru, jo uzvarētāju šajā kārtā noteic divu spēļu summā.

Iekrātais pārsvars tika pazaudēts jau pēc nospēlētām pirmajām septiņām minūtēm un 10 sekundēm, kad «Nevežis» izlīdzināja rezultātu divu spēļu summā nokļūstot vadībā ar 24:5, kad viss atkal sākās no nulles.

Atlikušajā spēles laikā mājinieki savu pārsvaru kāpināja un ērtu pārsvaru noturēja, lai jau pirmo periodu noslēgtu ar graujošu 31:9, bet visu spēli ar 96:70.

Valmieras komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Jānis Kaufmanis, bet 14 punkti Ernesta Kalves rēķinā.

Tikmēr ar zaudējumu astotdaļfinālu uzsāka BK «Ventspils», kas izbraukumā Lietuvas pilsētā Panevežā ar 66:67 zaudēja vietējai komandai «Lietkabelis».

Zaudētāju sastāvā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Ronalds Zaķis. Atbildes spēli abas komandas sestdien aizvadīs Ventspilī.

Tāpat zaudējumu piedzīvoja «Jēkabpils» basketbolisti, kas ar 53:84 savā laukumā atzina Igaunijas komandas Tartu TU/«Rock» pārākumu.

Rezultatīvākais «Jēkabpils» rindās ar 15 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija Trojs Bārnīss.

Abas komandas 3.martā aizvadīs astotdaļfināla otro spēli.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu