Uzzini, kas laimēja biļetes uz Rufusa Vainraita koncertu! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» savā lapā «facebook.com» un «draugiem.lv» piedāvāja konkursu, kurā varēja laimēt biļetes uz Rufusa Vainraita koncertu «Palladium» 19. martā. Esam izlozējuši laimīgos!

Izlozē «draugiem.lv» laimēja - Linda Andruse un Edgars Kičigins;

Izlozē «facebook.com» laimēja - Madara Silajāne un Jānis Čukurs.

Apsveicam uzvarētājus!

Ar Jums sazināsimies personīgi!

Pēdējie gadi Rufusa Vainraita dzīvē ir bijuši muzikāliem piedzīvojumiem bagāti – pagājušajā vasarā viņš uzstājās uz «Glastonbury» festivāla galvenās skatuves. Tāpat nesen Rufuss radījis operu un tika nominēts «Grammy» balvai par Džūdijas Gārlendas (Judy Garland) «Carnegie Hall» koncerta jauniestudējumu.

Visa šīs pieredze dzirdama viņa septītajā studijas albumā «Out of the Game», kas radīts sadarbībā ar labi zināmo producentu Marku Ronsonu (Mark Ronson), kurš 2009. gadā uzstājās arī Latvijā. Sadarbības rezultātā tika izveidota Vainraita karjeras visatbrīvotākā un pieejamākā mūzika, kurā saglabājas viņam raksturīgie stāsti un greizais humors ar klasiskās popmūzikas pieskaņu. Arī privātajā dzīvē pēdējo gadu laikā Rufuss Vainraits piedzīvojis daudzus nozīmīgus notikumus – meitas piedzimšanu, mātes nāvi un kāzas ar savu ilggadējo partneri.

Biļetes uz koncertu nopērkamas «palladium.lv» un visās «Biļešu Serviss» kasēs. Pirmo 500 stāvvietu biļešu cena Ls 19, vēlāk Ls 24 (34,15 EUR).

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu