Foto: «Depeche Mode» sniedz koncertu «Arēnā Rīga» (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar, 2. martā «Arēnā Rīga» uzstājās slavenā britu apvienība «Depeche Mode». Koncertu iesildīja dāņu muzikālais projekts «Choir Of Young Believers». Biļetes uz koncertu bija izpārdotas jau decembrī. 

«Depeche Mode» sniedza vizuāli un emocionāli piesātinātu koncertu izpārdotā «Arēnā Rīga». Slavenā fotogrāfa un filmu režisora Antona Korbeina (Anton Corbijn) veidoto projekciju pavadījumā grupa 12 300 klātesošos aizveda muzikālā ceļojumā cauri savai vairāk nekā 30 gadus ilgajai karjerai.

Koncerts tika iesākts ar kompozīcijām no jaunākā albuma «Delta Machine» - «Welcome to My World» un «Angel». Šova gaitā jaunākos hitus nomainīja dziesmas, kas «Depeche Mode» fanus priecē jau gadu desmitus. Koncertu grupa noslēdza ar «Never Let Me Down Again», kuras dziedāšanā pievienojās arī apmeklētāji.

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:

«Welcome to My World»

«Angel»

«Walking in My Shoes»

«Precious»

«Black Celebration»

«In Your Room»

«Policy of Truth»

«Slow»

«Blue Dress»

«Heaven»

«Behind the Wheel»

«A Pain That I’m Used To»

«A Question of Time»

«Enjoy the Silence»

«Personal Jesus»

«Shake the Disease»

«Halo»

«Just Can’t Get Enough»

«I Feel You»

«Never Let Me Down Again»

Grupas prasību saraksts ar lietām, kas jānodrošina koncerta dienā, organizatoriem nav sagādājis galvassāpes. «Depeche Mode» mūziķi pa Rīgu pārvietojušies melnos luksus klases «Mercedes-Benz» minivenos, bet maltīti koncerta norises vietā grupai gatavoja tās personīgais pavārs.

Koncertam nepieciešamais tehniskais aprīkojums uz Latviju piegādāts astoņās kravas automašīnās, bet pavadošais sastāvs ieradies četros autobusos.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu