«Oskaru» ceremonija piesaista lielāko auditoriju desmit gadu laikā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Oskaru» ceremonijas tiešraide pie televizora ekrāniem pulcēja 43 miljonus ASV iedzīvotāju, kas ir lielākā auditorija desmit gadu laikā.

Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tā pieaugusi par 6,4%, liecina kompānijas «Nielsen» dati. Lielākā skatītāju auditorija bija 2004.gadā, kad krāšņo ceremoniju tiešraidē vēroja 43,6 miljoni amerikāņu.

Kritiķi slavēja šī gada balvu pasniegšanas vadītājas Elenas Dedženeresas sniegumu, taču pārmeta, ka kopumā ceremonija esot bijusi pārāk gara. Tā ilga trīs ar pusi stundas.

«Pārņēma sajūta kā vidusskolas izlaidumā, kurā diplomus izdod alfabēta secībā, bet tava bērna uzvārds sākas ar Z,» raksta avīzes «The New York Times» televīzijas kritiķe Alesandra Stenlija.

Ceremonijas visvairāk apspriestais notikums bija Dedženeresas pašbilde ar slavenākajiem «Oskaru» ceremonijas viesiem - Merilu Strīpu, Dženiferu Lorensu, Bredliju Kūperu, Kevinu Speisiju, Džūliju Robertsu, Bredu Pitu, Andželīnu Džoliju, Lupitu Njongo un vēl citām zvaigznēm.

Tas kļuva par visvairāk pārpublicēto fotoattēlu tvitera vēsturē, un tā dēļ vietne nedarbojās aptuveni 20 minūtes.

Pārraides laikā kopumā tika nosūtīti aptuveni 14,7 miljoni ar «Oskaru» ceremoniju saistītu tvītu. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, aktivitāte sociālajos tīklos pieaugusi par 75%.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu