«Latvenergo» skaidro, kā rīkosies pēc elektrības brīvā tirgus atlikšanas (115)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Herr Olsen, CC BY-NC 2.0

Balstoties uz valdības lēmumu atlikt elektroenerģijas tirgus atvēršanu mājsaimniecībām, AS «Latvenergo» apturējis visus klientu informēšanas pasākumus, «Apollo» uzzināja uzņēmumā.

«Latvenergo» uzsver, ka, neraugoties uz valdības lēmumu atlikt tirgus atvēršanu, izmaiņas likumdošanā vēl nav veiktas. Taču, ja šīs izmaiņas tiks pieņemtas arī likumdošanā, tad visi līdz šim nosūtītie piedāvājumi un arī noslēgtie līgumi tiks anulēti. Saglabāsies arī līdz šim spēkā esošā norēķinu kārtība, «Apollo» pavēstīja «Latvenergo» pārstāve Sandra Vējiņa.

Uzņēmums šobrīd ir pārtraucis klientu informēšanas pasākumus. «Latvenergo» viedoklis, aktuālā un klientiem būtiskā informācija par uzņēmuma aktivitātēm pēc tirgus atcelšanas būs pieejama pēc tam, kad tiks veiktas izmaiņas šobrīd spēkā esošajos likumos.

Atbildot uz jautājumu, vai «Latvenergo» vērsīsies Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā ar lūgumu par elektroenerģijas tarifu paaugstināšanu, uzņēmums atbild, ka minētajā situācijā uzņēmums gaida likumdošanas izmaiņas, kā arī lēmumu par turpmākām darbībām.

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu