Ženēvā prezentē uzlaboto «Kia Sportage» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ženēvas auto izstādē «Kia Motors» plašākai sabiedrībai prezentējis kompaktā krosovera «Kia Sportage» uzlaboto versiju. Sākot no 2014.gada, «Sportage» var lepoties ar nelieliem, bet pamanāmiem uzlabojumiem virsbūves un salona dizainā un piedāvāto materiālu klāstā.

Lai jaunais «Sportage» vizuāli būtu vēl izaicinošāks un modernāks, uzlabotā versija tiek piedāvāta ar jaunu priekšējās restes dizainu, LED aizmugurējiem lukturiem, paplašinātu riteņu klāstu - piedāvājumā 16 collu, 17 collu un 18 collu izmēra alumīnija riteņi, kā arī jumta antenu haizivs spuras formā. Automašīnas salona dizainā izmantoti vairāk mīkstie materiāli, tas aprīkots ar «Supervision» mērinstrumentu paneli ar iestrādātu 4,2 collu LCD ekrānu un jaunām ādas un auduma apdares kombinācijām.

Klienti noteikti novērtēs arī papildināto funkciju klāstu, kas, protams, atšķirīgs konkrētai modeļa versijai. Vēl lielākam komfortam funkciju klāsts papildināts ar jaunu audio sistēmu ar 4,3 collu skārienjūtīgo ekrānu un atpakaļskata kameru, jauno premium klases «Infinity by Harman“ skaņas sistēmu (savienota ar 4,3 collu radio displeju un 7,0 collu navigāciju) ar ārējo pastiprinātāju, subvūferi un septiņiem skaļruņiem, «Kia“ regulējamo stūres sistēmu «FlexSteer», apsildāmu stūri un jauno USB iPod savienojuma ligzdu.

Pārvietošanās uzlabotajā automobilī būs vēl patīkamāka, kā šī brīža piedāvātajā versijā, tas pateicoties vairākām izmaiņām, kas veiktas, lai samazinātu trokšņu un vibrācijas līmeni (NVH). Jaunais skaņas necaurlaidīgais vējstikls ar papildus starpkārtas plēvi starp stikla slāņiem ievērojami samazina vēja skaņu, savukārt vairāki inženieru veiktie uzlabojumi paredzēti tieši vibrāciju samazināšanai.

Pateicoties papildus šasijas un suspensijas modifikācijām, uzlabota automobiļa vadāmība un samazināts trokšņu un vibrācijas līmenis. Uzlabotais priekšējais stabilizators mīkstina braucienu un padara ērtāku līkumu izbraukšanu.

Automobiļa stabilitāte ievērojami uzlabota, pateicoties jaunajai «Kia» regulējamajai stūres sistēmai. Jaunā stūres mehānisma reakcijas ātrums ir kļuvusi par 4.5 sekundēm ātrāks un stūres apgriezieni ir 2,7 reizes. Jaunās specifikācijas 17 un 18 collu riteņiem nodrošina labāku vadāmību jebkuros laika apstākļos.

Eiropas tirgū uzlabotās modeļu versijas klientiem tiks piedāvātas ar dīzeļa vai benzīna dzinēju versijām, sešu ātrumu manuālo vai automātisko transmisiju, priekšējo riteņu piedziņu (2WD) vai visu riteņu piedziņu (AWD) – atkarībā no izvēlētās versijas. Vēl lielākai drošībai, jaunajam modelim uzlabotu elektroniskās stabilitātes kontroles sistēma (ESC), kurā ietverta piekabes stabilitātes kontroles sistēma un apgāšanās aizsardzība.

«Kia Sportage» tiek ražots Eiropā, un šobrīd tas ir Kia pārdotākais modelis Eiropas tirgū – 2013.gadā realizētas 89 553 vienības; par 10,5% vairāk kā 2012.gadā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu