Konkurss noslēdzies: Noskaidro, kas dosies uz «Big Al & The Jokers» koncertu! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Apollo» piedāvāja piedalīties konkursā, kurā bija iespēja laimēt biļetes uz «Big Al & The Jokers» koncertu, kas notiks Ventspilī 14. martā. Esam izlozējuši uzvarētājus:

Uz koncertu dosies:

  • Linda Ķaukule
  • Aleksandrs Špakovs
  • Andris Krilovs

Vairāk kā 10 gadus kolektīvu vienoja nosaukums «Keksi» , bet 2013. gadā mūziķi nolēma izmainīt grupas nosaukumu uz «Big Al &The Jokers» un turpināt savu ceļu jaunā radošā noskaņojumā un daudz labvēlīgākā mikroklimatā.

«Big Al &The Jokers» - tie ir deviņi atraktīvi mūziķi, viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko swing, rhythm’n’blues, rock’n’roll skaņdarbu interpretācijas.

Pie klavierēm - grupas mākslinieciskais vadītājs Romāns Vendiņš, bungas spēlē Villijs Strods, ģitāra - Juris Skrajāns, savukārt pie kontrabasa Pēteris Liepiņš. Pūtēju rindas nemainīgas - saksofonisti Eduards Raubiško, Zintis Žvarts, trompete - Sandris Skeranskis, trombons - Uldis Ziediņš. Koncertu īpašais viesis - Ieva Kerēvica.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu