U2 jaunu albumu un koncertturneju atliek uz nākamo gadu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īru rokgrupai U2 nācies uz nākamo gadu atlikt jaunā albuma izdošanu un koncertturneju. Tā noticis tāpēc, ka grupas dalībnieki neesot varējuši izbrīvēt pietiekami daudz laika albuma ierakstam, vēsta amerikāņu mūzikas žurnāls «Billboard».

«Kļūstot vecākiem, albuma pabeigšana aizņem vairāk laika. Taču labās ziņas ir tādas, ka pilns U2 labums vienmēr ir labāks nekā atsevišķas dziesmas,» žurnālam pavēstīja informācijas avots, kura vārds netika publicēts.

Sākotnēji bija plānots, ka U2 jaunākais albums iznāks šovasar, bet rudenī sāksies koncertturneja. Grupas koncertu kompānija «Live Nation» pārcēlusi turneju uz 2015.gadu, noskaidrojis «Billboard».

Taču aizkavēšanās ne vienmēr nozīmē ko sliktu. U2 nesenākā turneja «360 Degrees Tour» arī tika atlikta, taču kļuva par visu laiku pelnošāko tūri. Tās kopējie ieņēmumi 2010. un 2011.gadā bija 737 miljoni ASV dolāru (530 miljoni eiro).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu