Konkurss: Laimē Dziesmu svētku noslēguma koncerta «Līgo» ierakstu! (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Portāls «Apollo» savā lapā «draugiem.lv» piedāvā konkursu, kurā trīs Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku faniem ir iespējams laimēt Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta «Līgo» ierakstu. Vienā no tiem ir Raimonda Tigula ieraksts, savukārt divos ir Mārtiņa Brauna autogrāfs. Esi «Apollo» lapas sekotājs un komentārā ieraksti, kura no Dziesmu svētku dziesmām tev ir vismīļākā. Konkursu noslēgsim 17. martā.

Lai piedalītos izlozē «draugiem.lv», spied šeit.

Noslēguma koncerts «Līgo» notika Mežaparka Lielajā estrādē, 2013. gada 7. Jūlijā. Koncertā piedalījās 250 jauktie, 75 sieviešu, 26 vīru, 40 senioru un arī diasporas kori – kopā ap 13 000 dziedātāju, kā arī apmēram 2000 dejotāju un 1000 pūtēju orķestru mūziķu.

XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki notika no 2013. gada 30.jūnija līdz 7.jūlijam. Svētkos piedalījās 40 600 dalībnieku no visas pasaules. Nākamie – XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, atzīmējot Latvijas simtgadi, notiks 2018. gada vasarā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu