Čempionu līgā zināmi pirmie ceturtdaļfinālisti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par UEFA Čempionu līgas pirmajiem ceturtdaļfināla dalībniekiem otrdienas vakarā kļuva pašreizējie čempioni Minhenes «Bayern» un Madrides «Atletico»

«Bayern» futbolisti savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Londonas «Arsenal», bet divu spēļu summā Vācijas čempioni bija pārāki ar 3:1.

Pirmajā puslaikā neviena no komandām vārtus neguva, bet otrā puslaika ievadā ar precīziem sitieniem apmainījās «Bayern» pussargs Bastiāns Švainštaigers un viņa tautietis «Arsenal» sastāvā Lukašs Podoļskis.

Tikmēr «Atletico» futbolisti savā laukumā ar 4:1 pārspēja «AC Milan» komandu, divu maču summā uzvarot ar 5:1.

Jau mača 3. minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja uzbrucējs Djēgo Košta, tādējādi divu spēļu summā panākot 2:0, tomēr 27. minūtē «AC Milan» brazīlietis Kakā panāca neizšķirtu. Pirmā puslaika izskaņā «Atletico» atguva vadību, kad pēc turka Ardas Turana sitiena bumba rikošētā no aizsarga ielidoja vārtos, bet vēl pēc pāris minūtēm lieliska iespēja gūt trešos vārtus bija Raulam Garsijam.

Mača 71. minūtē Rauls Garija tomēr guva vārtus, kad sita precīzi ar galvu pēc brīvsitiena, bet jau pēc pāris minūtēm ar bīstamu uzbrukumu atbildēja Milānas klubs, taču Robinju trāpīja pa vārtu pārliktni. Punktu mačam pielika Djēgo Košta, kurš spēles 85. minūtē ceturto reizi ieraidīja bumbu viesu vārtos.

Trešdienas vakarā tiks aizvadītas vēl divas astotdaļfināla atbildes spēles, bet atlikušie četri ceturtdaļfināla dalībnieki noskaidrosies nākamnedēļ.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu