Izskan jaunas baumas par Šūmahera veselības stāvokli (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas laikraksts «Gazzetta» izplatījis informāciju, ka Grenobles slimnīcas mediķi Mihaēlu Šūmaheru atslēguši no elpošanas palīgierīcēm un viņš tagad elpo patstāvīgi, taču autosportista menedžments šādu informāciju noraidīja, vēsta telekanāls «Euronews».

Itāļu laikraksts, neatsaucoties uz oficiāliem avotiem, iepriekš bija izplatījis informāciju, ka leģendārais Pirmās formulas (F1) pilots Mihaēls Šūmahers no komas atkopjas bez elpošanas palīgierīcēm un līdz ar to elpo patstāvīgi.

Autosportista menedžments šo informāciju otrdien noraidīja, sakot, ka Šūmahers joprojām atrodas komas atmošanās fāzē un vēlreiz uzsvēra, ka ziņas bez oficiāla apstiprinājuma nevar tikt uzskatītas par patiesām.

Septiņķārtejais F1 čempions joprojām smagā stāvoklī atrodas Grenobles slimnīcā Francijā, kur viņš nonāca pērnā gada 29.decembrī pēc slēpošanas negadījuma Alpos.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu