Repše dosies uz Ukrainu (218)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Partijas «Latvijas attīstībai» valdes priekšsēdētājs, bijušais premjers Einars Repše trešdien dosies uz Ukrainu, lai piedalītos augsta līmeņa ekspertu diskusija par steidzami nepieciešamajām reformām Ukrainas ekonomikā, portālu «Apollo» informēja partijā.

Lai sniegtu atbalstu Ukrainas valdībai, Kijevā paredzēta augsta līmeņa ekspertu diskusija par steidzami nepieciešamajām reformām Ukrainas ekonomikā. Tajā kā eksperti aicināti piedalīties vairāku valstu bijušie finanšu un ekonomikas ministri, kā arī starptautiski pazīstami akadēmiskās vides pārstāvji.

Kā galvenās tēmas diskusijai izvirzītas - makroekonomiskās stabilitātes atjaunošana, cīņa ar korupciju valstī, kā arī tirgus liberalizācijas nepieciešamība.

Paredzams, ka sarunās piedalīsies Ukrainas ekonomikas ministrs Pavlo Sheremeta, Slovākijas bijušais finanšu ministrs Ivans Mikloss, Gruzijas bijušais ekonomikas ministrs Kakha Bendukidze, bijusī Lietuvas centrālās bankas valdes locekle Ruta Vainiene, «Wall Street Journal» redkolēģijas loceklis Metjū Kaminskis, kā arī starptautiski pazīstami akadēmiskās vides pārstāvji - Anne Aplbauma no Lielbritānijas, Krasens Stancevs no Bulgārijas un citi.

Ekspertu diskusiju Ukrainā organizē «Atlas Economic Research Foundation» - nevalstiskā organizācija, kuras darbības vīzija ir brīva, pārtikusi un mierīga pasaule, kurā valdības aizstāv tiesiskumu, privāto īpašumu un brīvā tirgus principus.

Komentāri (218)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu