Šūmahera ģimene izplata jaunu paziņojumu par autosportista veselības stāvokli (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārā autosportista ģimene joprojām ir atturīga, komentējot Mihaela Šūmahera veselības stāvokli, taču pieaugot spekulācijām, ģimenes vārdā ar jaunu paziņojumu klajā nācis septiņkārtējā Pirmās formulas čempiona aģents.

Drīzumā sāksies jaunā Pirmās formulas sezona un sastopoties ar dažādām jaunām spekulācijām Šūmahera ģimene nolēma sniegt jaunu paziņojumu, kuru medijiem nolasīja 45 gadus vecā autosportista aģents.

«Mēs esam un būsim pārliecināti, ka Mihaels to izturēs un pamodīsies,» teikts paziņojumā. «Reizēm mēs pamanām kādas pazīmes, kas vieš cerību, taču mēs arī zinām, ka mums jābūt pacietīgiem.»

«Mihaels ir guvis ļoti smagas traumas. Mums visiem ir grūti aptvert, ka Mihaels, kurš pagātnē ir pārvarējis vairākas bīstamas situācijas, guva tik smagus savainojumus šādā ikdienišķā situācijā,» Šūmahera ģimenes paziņojumu turpina lasīt viņa aģents.

«Jau no sākuma bija skaidrs, ka Mihaelam tā būs gara un smaga cīņa un mēs tajā cīnāmies līdzi kopā ar ārstiem, kuriem mēs pilnībā uzticamies. Procesa ilgums mums nav pats svarīgākais.»

Ģimene arī pateicās visiem, kas viņus atbalstījuši, viņi šajā laikā esot saņēmuši arī daudzas pozitīvas emocijas.

«Lai vai kā, nedrīkst piemirst, ka Mihaela ģimenei šis ir ļoti personisks un tuvs pārdzīvojums, tāpēc vēlos vēlreiz atgādināt, ka Mihaels allaž darīja visu, lai pasargātu savu ģimeni no sabiedrības uzmanības un centās, lai viņa popularitāte neietekmētu viņu privātās dzīves.», uzsvēra Šūmahera aģents.

Šūmahera slēpošanas negadījums notika 29.decembrī, kopš šīs dienas viņš jau 11 nedēļu guļ mākslīgajā komā, no kuras ārsti uzsākuši viņu pakāpeniski modināt.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu