Domburs nodibinājis SIA «Domburšovs» (78)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Žurnālists Jānis Domburs jaunajam šovam televīzijas kanālā LNT nodibinājis uzņēmumu SIA «Domburšovs».

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» pastāstīja Domburs, uzņēmums dibināts konkrētā raidījuma vajadzībām, lai «nejauktu saimniecības». Tieši kad televīzijas ekrānos parādīsies jaunais šovs, Domburs atteicās izpaust, vien norādīja, ka tas būs «drīz». Jau nākamajā nedēļā par šo projektu sekos plašāka informācija.

Pēc «Firmas.lv» datiem, SIA «Domburšovs» reģistrēta 10.martā ar pamatkapitālu 2800 eiro. Domburs ir uzņēmuma vienīgais valdes loceklis, bet 100% uzņēmuma daļu pieder SIA «Domburs».

Savukārt SIA «Domburs» 100% daļu pieder Domburam, uzņēmums dibināts 2006.gada 15.septembrī. Tā apgrozījums 2012.gadā bijis 29 639 eiro, bet zaudējumi - 5155 eiro apmērā.

Jau ziņots, ka LNT drīzumā sāks veidot jaunu raidījumu, kura vadītājs būs žurnālists Jānis Domburs, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja mediju grupas «Modern Times Group» sabiedrisko attiecību vadītāja Latvijā Marta Zandersone.

Viņa gan neatklāja topošā raidījuma formātu un saturu, bet atzina, ka tas būs iknedēļas raidījums, kurā «skatītāji kopā ar Domburu varēs analizēt politiskos, ekonomiskos un sociālos procesus nacionālā un arī starptautiskā līmenī».

Savukārt Domburs, kurš savulaik Latvijas Televīzijas 1.kanālā vadīja populāro diskusiju raidījumu «Kas notiek Latvijā?», atzinis, ka pēdējos pāris gados, kopš medijos aktīvi nav strādājis, viņš darbojās gan radošā, gan komerciālā jomā.

«Daudzi cilvēki teikuši, ka vēlas, lai atgriežos televīzijā, un šis LNT piedāvājums ir interesanta iespēja to īstenot jaunā raidījumā,» sacīja Domburs.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu