Kā zaudēt lieko svaru: divi slaida auguma noslēpumi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Kurš gan var pavisam godīgi pateikt, ka nekad mūžā nav mēģinājis notievēt? Aptaujas liecina, ka slaidāku ķermeni un plakanāku vēderu vēlētos katrs otrais pasaules iedzīvotājs! Tāpēc nav brīnums, ka žurnālos un internetā lasāmi neskaitāmi padomi, kā nomest lieko svaru. Bet kā zināt, kura no daudzajām diētām ir piemērota tieši tev?

Pirmais noslēpums – ēd atbilstoši savam vecumam

Tāpat kā tu, arī tava vielmaiņa laika gaitā piedzīvo pārmaiņas. Kamēr pusaudžu gados tavs organisms varēja ātri vien pārstrādāt visas uzņemtās barības vielas – vai tā būtu pica, kraukšķīgi ceptie kartupelīši – pēc 18 gadiem vielmaiņa kļūst lēnāka. Līdz pat tam, ka tavs svars pieaug, pat ievērojot striktu diētu!

Kā būtu, ja tu varētu neierobežoti ēst visu, ko vēlies, turklāt viss apēstais uzlabotu vielmaiņu un vēl palīdzētu pārvērst taukus muskuļos? Tā nemaz nav fantastika, slavenību uztura speciālisti nosaka savu klientu vielmaiņas un ķermeņa īpatnības, lai izmantotu noteiktus pārtikas produktus, kas atjauno un «pārprogrammē» vielmaiņu.

Izpildi testu un uzzini, kas jāēd tev, lai mainītu savu vielmaiņu

jautājumiem

Otrais noslēpums – ēd atbilstoši tieši savam ķermeņa tipam

Vai esi ievērojis, ka viena un tā pati diēta uz dažādiem cilvēkiem iedarbojas atšķirīgi? Diviem cilvēkiem sasniegt līdzīgus rezultātus ar vienu un to pašu diētu ir neiespējami pat tad, ja viņi ir identiskie dvīņi! Pētot šo fenomenu, amerikāņu zinātnieks Viljams Šeldons jau 40. gados atklāja, ka tas, kā zaudējam svaru, ir tieši atkarīgs no ķermeņa uzbūves tipa. Šeldons izdalīja trīs tipus – ektomorfo, mezomorfo un endomorfo. Lielākā daļa pasaules diētu balstās uz šiem 3 ķermeņa tipiem, tomēr mūsdienu zinātniekiem ir izdevies pierādīt, ka ķermeņa tipu un apakštipu iedalījums ir krietni sarežģītāks. Turklāt katrs no šiem apakštipiem uz noteiktiem pārtikas produktiem un uzturvielu grupām var reaģēt radikāli pretēji!

Vienam ķermeņa tipam ogļhidrāti veicina tauku sadegšanas procesu un veselīgu vielmaiņu, bet citam ķermeņa tipam – tie paši ogļhidrāti var aptādināt vielmaiņu uz vairākām stundām. Lai tiktu vaļā no liekajiem kilogramiem, vielmaiņai ir jābūt ātrai. Vienam ķermeņa tipam raksturīgi veidot tauku rezerves, bet cits visus uzņemtos taukus izmantos kā enerģijas avotu un neveidos rezerves. Daudziem no šiem ķermeņa tipiem nav pilnīgi nekā kopēja un tie uzvedas radikāli pretēji. Tieši šo atšķirību dēļ neviena diēta, kas nav sastādīta individuāli tev, nevar garantēt pozitīvu rezultātu. Lai zaudētu svaru ātri un nekaitējot veselībai, ēdienkartei jābūt pielāgotai tieši tava ķermeņa īstajam tipam. Tikai tādā veidā tas ko, kad un cik daudz tu ēd palīdzēs tavam organismam maksimāli sadedzināt kalorijas un nomest kilogramus!

Ko darīt?

Ja sapņo par skaistu augumu un labu veselību, aizmirsti par diētām, kas piedāvā zaudēt svaru tieši tāpat kā tūkstošiem citu cilvēku visā pasaulē! Paļauties, ka citiem piemērota diēta derēs arī tev nozīmē likt uz spēles savu veselību un izskatu! Ja vēlies azartu, piedalies loterijā, bet neriskē ar savu augumu. Tikai diēta, kas radīta speciāli Tavai ķermena uzbūvei, vecumam un ikdienas paradumiem tev sniegs vislabāko rezultātu!

Tāpēc NordenHealth.com piedāvā unikālu notievēšanas metodi, kas kopš pagājušā gada jūlija ir pieejama arī Latvijā. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Turklāt visā notievēšans programmas laikā bez maksas pieejamas arī NordenHealth notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas. Labie rezultāti un veselīga vielmaiņa saglabājas arī pēc notievēšanas programmas beigām.

Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā NordenHealth.com (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa – 9.95 eiro).

NordenHealth.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu