Veikals «NOFRETETE» (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Jauns Latvijā ražotu sieviešu apģērbu zīmols, kas ražo atpazīstamu zīmola analogus un pašlaik sabiedrībā strauji gūst popularitāti.

Šie apģērbi ir sievišķīgi, moderni, unikāli,klasiski, pamanāmi un kvalitatīvi.

«NOFRETETE»

«NOFRETETE» apģērbi ir radīti no augstvērtīgiem, kvalitatīviem un dabīgiem itāļu audumiem: zīda, vilnas, kokvilnas, ādas, kašmira uc. dabīgiem audumiem un to savienojumiem.

Apģērbu modeļi tiek izstrādāti iespaidojoties no jaunākajām un pieprasītākajām visas pasaules modes tendencēm, kuras diktē lielie modes nami, pielāgojot tos Latvijas sieviešu vajadzībām un gaumei. Kolekcijās dominē: kleitas, svarki, blūzes, mētelīši, jakas.

Audumi tiek iepirkti no

lielajām Itālijas audumu ražotnēm, kas piegādā audumus visā pasaulē tik pazīstamiem un atzītiem zīmoliem kā Blumarine, Dolce Gabanna, Etro, Missoni, Pucci, Versace u.c.

«NOFRETETE»

profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, kuras galvenā virzītāja ir augsti kvalificēta dizainere, modelētāja- konstruktore , kas savas karjeras gaitā ir darbojusies pie vairāku ļoti populāru Latvijā ražotu zīmolu tapšanas.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu