«Rallijs Kurzeme 2014» uzņems Latvijas un Igaunijas čempionātus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Vasaras centrālais notikums motosportā «Ātruma festivāls – rallijs Kurzeme 2014», kas notiks augusta pēdējā nedēļas nogalē – 29. un 30.augustā, šogad uzņems gan Latvijas, gan Igaunijas čempionātu rallijā, informē rallija preses pārstāvis Dzintars Hmieļevskis.

Sākotnēji Igaunijas čempionātā bija iekļauts rallijs «Sarma 2014», taču laika apstākļu dēļ tas tika atcelts. Igaunijas Autosporta savienība pieņēma lēmumu čempionāta kalendārā iekļaut ralliju «Kurzeme 2014».

Latvijas čempionāta dalībnieki Igaunijas ceļos spēkiem mērosies 13. un 14.jūnijā Viru apkaimē.

«Latvijas un Igaunijas rallija braucēju spēkošanās vienmēr bijusi interesanta gan pašiem dalībniekiem, gan arī līdzjutējiem, tāpēc esam pagodināti uzņemt Liepājā Latvijas un Igaunijas čempionāta dalībniekus. Šogad sportistus sagaida aizraujoša cīņa par sekundes desmitdaļām Lejaskurzemes gleznainajos grants ceļos divu dienu garumā,» stāsta Ātruma festivāla direktors Uldis Hmieļevskis.

Rallijs «Kurzeme» Igaunijas čempionāta dalībniekus uzņēma arī pērn, un pagājušajā gadā veiksmīgākie Lejaskurzemes ceļos bija tieši igauņu rallija braucēji, kuri aizņēma visu goda pjedestālu. Par rallija trīskārtējo uzvarētāju kļuva Georgs Gross, 2.vietu izcīnīja Ots Tanaks, kurš šogad ar labiem rezultātiem startē pasaules rallija čempionātā, bet 3.vietu izcīnīja Egons Kaurs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu