Lieliskais van Pērsijs ieved «Manchester United» 1/4 finālā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīrā kā pēdējie ceturtdaļfinālu trešdienas vakarā sasniedza «Manchester United» un Dortmundes «Borussia» futbolisti. 

«Manchester United» savā laukumā ar 3:0 pieveica Grieķijas komandu Pireju «Olympiacos», divu spēļu summā svinot panākumu ar 3:2.

Mača sākumā abām komandām netrūka iespēju atklāt spēles rezultātu, bet pirmie vārti tika gūti 25. minūtē, kad pēc Žozē Holebasa pārkāpuma tika piešķirts 11 metru soda sitien, kuru realizēja «Manchester United» nīderlandiešu uzbrucējs Robins van Pērsijs. Pirmā puslaika turpinājumā mājiniekiem bija iespējas palielināt pārsvaru, puslaika izskaņā divreiz pēc kārtas «Manchester United» no vārtu zaudējuma glāba vārtsargs Dāvids de Hea, bet jau kompensācijas laikā van Pērsija panāca 2:0.

Jau otrā puslaika sākumā van Pērsijs ar soda sitienu guva savus trešos vārtus, izvirzot Anglijas klubu vadībā arī divu spēļu summā, bet jau drīz pēc tam lieliska iespēja gūt vārtus bija «Olympiacos» komandai. Spēles turpinājumā viesi centās gūt vārtus, kas divu maču summā nosvērtu uzvaras kausus par labu Grieķijas komandai, tomēr rezultāts vairs nemainījās.

Jāpiebilst, ka mača izskaņā van Pērsijs guva kājas savainojumu, kā dēļ bija spiests pamest laukumu.

Tikmēr «Borussia» savā laukumā ar 1:2 piekāpās Krievijas klubam Sanktpēterburgas «Zenit», bet divu spēļu summā Vācijas klubs uzvarēja ar 5:4.

Mača 16. minūtē «Zenit» brazīliešu leģionārs Halks izvirzīja viesus vadībā, bet 38. minūtē Sebastiāns Kēls panāca izlīdzinājumu. Lai gan 73. minūtē venecuēlietis Hosē Rondons atjaunoja Sanktpēterburgas klubam vadību, tomēr par uzvaru divu maču summā viesiem pacīnīties neizdevās.

Atgādinām, ka otrdien Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sasniedza Londonas «Chelsea» un Madrides «Real», bet pagājušajā nedēļā ceturtdaļfinālā iekļuva «FC Barcelona», «Paris Saint-Germain», Minhenes «Bayern» un Madrides «Atletico».

Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāru izloze notiks piektdien, 21. martā Šveices pilsētā Nionā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu