Smaga avārija Rīgas centrā, saduras trolejbuss, mikroautobuss un vieglais auto (221)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Sestdienas rītā Rīgas centrā notika smaga avārija, kurā trolejbuss sadūrās ar vieglo auto un sabiedriskā transporta mikroautobusu, «Apollo» informēja aculiecinieks.

Satiksmes negadījums noticis ap pulksten 7.30 Gogoļa un Puškina ielu krustojumā, negadījumā bija iesaistīts 15.maršruta trolejbuss, vieglā automašīna «Audi A4» un sabiedriskā transporta mikroautobuss. Pēc aculiecinieku stāstītā, «Audi A4» automašīnas vadītājs lielā ātrumā mēģinājis pārbraukt krustojumu pie sarkanās gaismas. Tajā brīdī «Audi» automašīnā ieskrējis mikroautobuss, kurš vieglo auto iegrūdis trolejbusa sānos.

Notikuma vietā drīz ieradās ugunsdzēsēji, policija un glābēji. Lai atbrīvotu «Audi A4» vadītāju no automašīnas vraka, glābējiem nācies pielietot hidrauliskos instrumentus, «Apollo» informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Šembele un apstiprināja, ka negadījumā ir vismaz viens cietušais.

«Bail iedomāties, kādas būtu šīs avārijas sekas, ja tā notiktu dienas vidū, kad šajā posmā ir liela satiksme un daudz garāmgājēju,» sacīja negadījuma aculiecinieks Kristaps.

Satiksmes negadījums izraisījies pēc tam, kad «Audi» vadītājs šķērsojis ielu pie luksofora sarkanās gaismas, «Apollo» apstiprināja policijā. Negadījumā cietis vieglā auto vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Komentāri (221)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu