Bijušais Šomasei neatdodot parādu, Liene bijušajam nemaksājot par seksu (189)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedātājas Liene Šomase un  bijušais draugs Bruno Holsts savas attiecības sākuši kārtot publiski, sociālajos tīklos un medijiem stāstot par savām nesaskaņām. Bruno Holsts žurnālam «Privātā Dzīve» stāstījis par nedienām attiecībās ar bijušo draudzeni. Bruno teicis, ka esot saņēmis draudus no cilvēka, kas esot Lienes jaunais draugs. 

Liene Šomase un Bruno Holsts šī gada sākumā izšķīrās ar skandālu, dziedātāja apgalvo, ka Bruno viņai esot nozadzis 800 eiro.

Bruno skaidro, ka viņš naudu nav Lienei nozadzis, šādu summu dziedātāja iedevusi Bruno, lai tas nopērkot jaunu mašīnu saplīsušās vietā. Tā kā par šādu summu mašīnu nav bijis iespējams nopirkt, Bruno mašīnu ņēmis līzingā, Lienes 800 eiro iemaksājot kā pirmo iemaksu. Pēc šķiršanās Liene mašīnu atdevusi atpakaļ un iemaksāto naudu zaudējusi.

Bruno domā, ka Lienes rīcība esot negodīga, viņš tagad, pēc šķiršanās, arī pēkšņi varot paziņot, ka ir žigalo un viena seksa reize ar viņu maksājot 200 eiro, tāpēc «Liene, tu man tagad esi parādā pāris tūkstošus eiro!».

Bruno saka, ka Lienei neko neesot nozadzis, ja tā būtu, tad viņu sen jau būtu aizturējusi policija. Bruno saņēmis draudu īsziņas, viņam zvanot un draudot, zvanītājs esot Lienes jaunais draugs.

Liene Šomase žurnālam «Privātā Dzīve» teikusi, ka par bijušo draugu neko nevēloties zināt un jauna drauga viņai neesot.

Savukārt, Bruno tagad pārcēlies uz dzīvi Itālijā, kur atradis darbu.

Komentāri (189)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu