Iespaidīgi foto: Milzu skāde, kuru automašīnai nodarījis suns (116)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gjensidige

Pēdējā laikā arvien vairāk izplatīti kļūst «mazāko brāļu» nodarītie bojājumi transportlīdzekļiem. Viens no nesenākajiem gadījumiem ir suņa nodarītais posts «Chevrolet» markas automašīnai, liecina apdrošināšanas kompānijas «Gjensidige Baltic» sniegtā informācija.

Apdrošinātāju pārstāve Anda Podziņa informē, ka samērā regulāri tiek saņemti zvani no klientiem, kuri stāsta, ka iepriekšējā vakarā savu spēkratu sveiku un veselu atstāja autostāvvietā un nesaprot, kas noticis pa nakti - saskrāpēti sāni, norautas numura zīmes vai bamperis, izsisti lukturi, buktes visapkārt automašīnai, izrauti gabali automašīnas priekšpusē.

Apdrošinātāji norāda, ka, ieraugot šādu skatu, vien retais iedomāsies, cik banāls ir patiesais iemesls - kaķu un suņu mūžīgais karš.

Mūkot no suņiem, kaķi nereti par slēptuvēm izmanto automašīnas, paslēpjoties zem tās vai uzkāpjot uz jumta, tikmēr suņi gatavi noārdīt jebkuru šķērsli savā ceļā.

Podziņa atklāja, ka šis auto apskādēts nesen, šobrīd tas atrodas autoservisā, lai novērstu suņa nodarīto skādi.

Komentāri (116)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu