Koba Jass: Skolas laikos vinnējām popielu bez neviena mēģinājuma (22)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Koba Jass intervijā «Apollo» runāja ne tikai par hokeju, atceroties arī dažādus interesantus gadījumus, kas saistīti ar mūziku. 

Jass atzīst, ka mūzikas gaume viņam gadu gaitā ir mainījusies, turklāt tagad nācies sevi pieķert, ka, braucot mašīnā, radio vispār netiek ieslēgts, tādējādi izbaudot salīdzinošo klusumu. Tomēr savulaik Koba pat uzvarējis savas skolas popielā.

«Pirms vairākiem gadiem vēl skolas laikos Liepājā bija popiela, kurai visi popielai gatavojās diezgan nopietni, iestudēja priekšnesumus pat mēnesi iepriekš. Man tajā dienā bija paredzēts treniņš un domāju, ka netikšu, tomēr ierados, kad puse dalībnieku jau bija uzstājusies. Sarunāju ar dīdžeju, lai mani uzliek kā pēdējo ar Dimas Bilana dziesmu,» stāsta 23 gadus vecais hokejists.

«Pasaucu arī dažas meitenes, lai fonā uzdejo. Un tā mēs toreiz vinnējām popielu, lai gan nebijām aizvadījuši nevienu mēģinājumu. Pēc tam komandā mani sāk vilkt uz zoba.»

«Bija laiks, kad man bija Bilanam līdzīga frizūra. «Jaunā viļņa» laikā, kad gāju pa Jomas ielu, man dienā bez pārspīlējuma pienāca klāt desmit cilvēki, prasot autogrāfu. Tikai vērīgāk mani paskatījuši viņi atvainojās un devās prom,» ar smaidu atceras Koba.

P.S. Tuvākajā laikā portālā «Apollo» varēsiet lasīt pilnu interviju ar vienu no atraktīvākajiem Latvijas izlases hokejistiem Kobu Jasu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu