Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10987295t1hd846.jpg)
Nepieciešams:
Biskvītam
- Lobītas ķirbju sēklas – 50 g
- Zaļās pistācijas – 50 g
- Indijas rieksti – 100 g
- Dzeltenās rozīnes – 200 g
Krēmam un kūkai
- Kivi – 4 gab.
- Avokado – 4 gab.
- Bumbieri – 4 gab.
- Medus – 2 ēdamk.
- Laims – 1 gab.
Dekoram
Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles – 250 g
Pagatavošana:
Gatavo biskvītu - sablenderē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa;
Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru;
Liec sablenderēto masu veidnē, veido kūkas pamatu;
Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam;
Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablenderē ar medu un laima sulu;
Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam;
Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.