Video: BMW iepazīstina ar jauno sporta kabrioletu «M4» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Autoražotājs BMW publicējis reklāmas klipu, kurā oficiāli iepazīstina ar savu jauno sporta kabrioletu «BMW M4». Klātienē šo auto pirmo reizi varēs apskatīt aprīlī gaidāmajā Ņujorkas autoizstādē, ziņo «Carscope.ru».

Līdzīgi kā jaunā sedana «M3», arī «M4» kabrioleta motora pārsegs, sānu spārni un vairākas citas virsbūves daļas ir veidotas no īpaši viegla alumīnija sakausējuma. Tāpat vairākas detaļas, piemēram, dzenskrūves vārpsta un balsts motora nodalījumā ir veidoti no plastmasas, kas pastiprināta ar oglekļa šķiedru. Jaunā auto pašmasa ir 1750 kilogrami, modernie materiālu risinājumi ļāvuši auto svaru samazināt par 60 kilogramiem salīdzinājumā ar tā priekšgājēju.

Lai saliktos, trīsdaļīgajam kabrioleta jumtam nepieciešamas tikai 20 sekundes un to var izdarīt arī brauciena laikā, vienīgi automašīnas ātrums nedrīkst pārsniegt 18 kilometrus stundā (km/h).

Jaunais «M4» ir apveltīts ar sportiskām īpašībām, lai paātrinātos līdz 100 km/h, tam nepieciešamas tikai 4,4 sekundes, tā 3.0 litru «TwinPower Turbo» dzinējs ļauj spēkratam attīstīt 421 zirgspēka jaudu. «M4» iespējams iestatīt trīs režīmos – «Comfort», «Sport» un «Sport+», auto ir aprīkots arī ar īpašām sporta bremzēm, kas veidotas no kompozītmateriāliem.

«BMW M4» kabriolets tirdzniecība nonāks jau šogad, kā pirmie to varēs iegādāties ASV patērētāji.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu