Circene pērn palielinājusi uzkrājumus bankas kontā (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Veselības ministre Ingrīda Circene (V) pagājušajā gadā palielinājusi savus uzkrājumus bankas kontā, liecina informācija Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtajā amatpersonas deklarācijā par 2013.gadu.

Ja 2012.gadā Circene trīs bankas kontos bija uzkrājusi aptuveni 12 023 eiro, pagājušajā gadā viņa uzkrājumus palielinājusi līdz 19 790 eiro.

Tikmēr ienākumi ministrei palikuši līdzīgā līmenī kā gadu iepriekš. Galvenie ienākumi Circenei ir par veselības ministres amata pienākumu pildīšanu - pērn viņa algā kopumā saņēma 20 913 latus jeb 29 756 eiro. Par ginekoloģes darbu viņa pagājušajā gadā saņēma 774 latus jeb 1101 eiro.

Gadu iepriekš - 2012.gadā - viņas kopējie ienākumi bija 30 264 eiro. No tiem lielākā daļa par ministres pienākumu pildīšanu, bet 1235 eiro viņa saņēma par darbu medicīnas jomā. Vēl 101 latu jeb 143 eiro ministre saņēma kā pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras.

Circenei joprojām pieder zeme Skultes pagastā un māja ar zemi Rīgā, kā arī kopīpašumā ar dzīvesbiedru ir dzīvoklis Aizputē un kopīpašumā ar vēl četrām personām zeme Saulkrastos.

Ministre deklarācijā norādījusi, ka pagājušajā gadā uz meitas vārda ir pārrakstījusi 1990.gada izlaiduma automašīnu «Audi».

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu