«Asiņu smaka», naktsmurgi un histērijas lēkmes - Pistoriuss pastāsta par dzīvi pēc slepkavības (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Emocionāli izvērtušās tiesas sēdes, kurās slavenais sportists Oskars Pistoriuss šonedēļ sniedzis liecības par nakti, kurā viņš nošāva savu draudzeni Rīvu Stīnkempu, vēsta «Telegraph.co.uk».

Sabeigti nervi un naktsmurgi - tāda pašlaik esot viņa dzīve, izplūstot asarās, stāstījis sportists.

Skaidrojot, kas notika «mirklī, kas mainīja visu», Pistoriuss izplūdis «histēriskā asaru lēkmē». Viņu mierināt steigušies psihologs un radinieki, tiesas sēdi apraksta «Telegraph.co.uk».

Sportists aprakstījis, kā, saprotot, ka nošāvis nevis «zagli», bet savu draudzeni, viņš kliedzis pēc palīdzības, kā lūdzis Dievu un kā uzlauzis vannas istabas durvis, aiz kurām atradis noasiņojošo Stīnkempu.

«Es uzlauzu durvis. Sabruku pie Rīvas un raudāju. Neatceros, cik ilgi tur biju, bet viņa vairs neelpoja,» šņukstot stāstījis Pistoriuss.

Sportists atvainojies Stīnkempas ģimenei, norādot, ka viņš guvis «milzīgu traumu» un tagad dzerot antidepresantus, dažkārt viņu naktīs mokot murgi un, viņam pamostoties, šķietot, ka «saož asiņu smaku».

Pistoriuss tiek apsūdzēts iepriekš plānotā savas draudzenes modeles Rīvas Stīnkempas slepkavībā, kas notikusi 2013.gada 14.februāra rītā viņa mājās Pretorijā.

Pistoriuss apgalvo, ka kļūdaini noturējis 29 gadus veco Stīnkempu par kramplauzi un tāpēc viņu nošāvis caur aizslēgtām tualetes durvīm. Stīnkempa tika atrasta mirusi Pistoriusa mājoklī ar trim šautām brūcēm galvā, elkonī un gūžā.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu