Šķēle ar Šleseru dibinās vērienīgu uzņēmumu (215)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krfone/LETA

Par oligarhiem dēvētie Ainārs Šlesers un Andris Šķēle kopīgi dibinās vērienīgu transporta loģistikas uzņēmumu, kas darbosies Krievijā, Baltijas un vairākās Eiropas valstīs, Šlesers atklāja intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā «1:1».

Šlesers projektā piedalās ar uzņēmumu «Regma 101», viņam šajā uzņēmumā pieder 60%, bet Šķēlem - 40% kapitāldaļu.

Šlesers atklāja, ka pašlaik strādājot pie vairākiem ļoti nopietniem projektiem un viens no tiem ir saistīts ar transporta biznesu.

«Mans mērķis ir izveidot lielu transporta loģistikas kompāniju kopā ar starptautiskiem partneriem no austrumiem un rietumiem, kas nākamo trīs, četru gadu laikā varētu kļūt par lielāko šāda veida uzņēmumu vismaz Baltijā,» sacīja Šlesers.

«Šis uzņēmums līdz gada beigām strādās ar pilnu jaudu. Tiek piesaistītas lielas finanses, lai šo projektu kārtīgi iedarbinātu. Šis uzņēmums pelnīs naudu, galvenokārt strādājot ārpus Latvijas, nodrošinot pakalpojumus Igaunijā, Lietuvā un Krievijā».

Šķēle šajā projektā piedaloties ar naudas resursiem un savām zināšanām.

«Viņš ir pietiekoši pieredzējis uzņēmējdarbībā, un es viņu uzaicināju, viņam pieder 40%, bet man - 60%,» tā Šlesers.

Komentāri (215)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu