Lielbritānijas policija notver noslēpumaino riepu plosītāju (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mikepetrucci, CC BY-SA 2.0

Lielbritānijas policija sešus mēnešus meklēja vandāli, kas kādā apkaimē regulāri bojājis un caurdūris automašīnu riepas. Likumsargi bija ļoti pārsteigti, kad ieraudzīja vainīgo novērošanas kameru nofilmētajā materiālā, ziņo britu mediji.

Lielbritānijas policija atklājusi, ka jau sešus mēnešus mēģina sadzīt noslēpumaina vandāļa pēdas, kurš apkaimē regulāri nodara bojājumus automašīnu riepām. Daži iedzīvotāji bija sūdzējušies, ka uz viņu auto riepām parādījušies nelieli caurumi, daži ziņoja, ka riepas ir bojātas un pilnībā nolaidušas gaisu.

Iedzīvotājiem vandāļa darbības bija tik ļoti apnikušas, ka viņi nolēma uzstādīt videonovērošanas kameru, kas tad arī kādu dienu riepu bojātāju nofilmēja. Vainīgais izrādījās kollija sugas suns vārdā Džess, kuru saimnieki mēdza vest pastaigāties apkaimē, kur bija reģistrēti biežie vandālisma akti.

Iegūtā video sākumā izskatās it kā suns vēlētos tikai mazliet apošņāt ielas malā novietotā auto riepu, taču ieskatoties tuvāk, var redzēt, ka suns jau sācis riepu grauzt.

Policija sazinājusies ar suņa saimnieku, kurš bijis patiesi pārsteigts par šādiem jaunumiem un solījies savu mājdzīvnieku turpmāk ārā vest tikai pie pavadas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu