Samoilovs/Šmēdiņš Ķīnā sasniedz pusfinālu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa pirmajā posmā - Fužou «Open» - šorīt ceturtdaļfinālā iekļuva Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš

Turnīrā ar 5. numuru izliktais Latvijas pāris 55 minūšu ilgā cīņā ar 2-1 (23:25, 21:17 un 16:14) pieveica spāņus Pablo Erreru/Adrianu Gaviru, kuri turnīrā izlikti ar 3. numuru.

Cīņā par vietu pusfinālā Latvijas duets ar 2-0 (21:14, 21:19) uzvarēja brazīliešus Pedru/Emanuelu, kuri izlikti ar ceturto numuru. Pusfināls un fināls norisināsies sestdien.

Atgādinām, ka apakšgrupā Samoilovs/Šmēdiņš trīs mačos izcīnīja divas uzvaras un ieguva pirmo vietu, automātiski kvalificējoties izslēgšanas spēļu otrajai kārtai.

Šorīt Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Solovejs piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā, kopvērtējumā ieņemot dalītu devīto vietu, bet vēl iepriekš play-off pirmajā kārtā neveiksmi cieta Ruslans Sorokins/Edvarts Buivids, kuri ierindojās dalītā 17. vietā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu