Leģendāro «Harley-Davidson» motociklu Eiropas tūre atgriežas Latvijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Tuvojoties moto sezonas atklāšanai, «Harley-Davidson» «Demo Truck» tūre atgriežas Latvijā, informē pasākuma organizatori.

Arī šogad, 23.maijā un 24.maijā ikvienam interesentam Latvijā «Demo Truck» tūres ietvaros tiek sniegta iespēja tuvāk iepazīt un izmēģināt 23 jaunākos leģendārā zīmola «Harley-Davidson» motociklus.

Turpinot pagājušajā gadā iesākto tradīciju, arī šogad divas dienas pēc kārtas no plkst.10 līdz 19, «Demo Truck» 16 valstu tūres ietvaros, ikviens motociklu fans, iepriekš piesakoties, varēs doties 30 – 40 minūšu ilgā testa braucienā ar dažādiem leģendāro motociklu modeļiem: «Dya», «Sportster, Softail», «V-Rod», «CVO» un «Touring».

«Aizvadītajā gadā mēs pārliecinājāmies par to, ka tādu leģendāru zīmolu kā «Harley-Davidson» novērtē arī Latvijas motociklu cienītāji, par ko liecināja ne tikai plašā pasākuma apmeklētība, bet arī pozitīvās atsauksmes. Tādēļ tikai likumsakarīgi, ka mēs vēlāmies vēlreiz pārsteigt un iepriecināt Latvijas motociklu cienītājus un noorganizēt tūri Latvijā arī šogad,» stāsta «Harley-Davidson Rīga» pārstāvis Latvijā Gatis Panavs.

Pasākums norisināsies Rīgas dīlera teritorijā K.Ulmaņa gatvē 21. Informāciju par pieteikšanos testa braucieniem var uzzināt, apmeklējot www.hdriga.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu