Šūmahers atmodies no komas (114)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers esot atmodies no komas, turklāt jau atpazinis savu sievu, piektdien vēstīja kanāls RTL, tomēr motosporta leģendas menedžere Sabīne Kēma vēlāk noliedza, ka šādu informāciju paudusi.

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Kopš tā laika viņš Grenobles slimnīcā, Francijā, atradies mākslīgi radītā komā, no kuras ilgstoši tika modināts.

Atsaucoties uz Kēmu, tika ziņots, ka Šūmahera atmošanās process ir smags - autosporta leģenda brīžiem atmostas un tad atkal aizmieg.

Tomēr vēlāk laikraksta «Bild» žurnāliste Nikola Pola savā tvitera kontā pavēstīja, ka Kēma viņai īsziņā uzsvērusi, ka medijiem neko tādu nav teikusi.

Tiesa, par to, ka brīžiem Šūmahers nāk pie samaņas, Kēma izteicās jau pirms vairāk nekā desmit dienām.

Šūmahera atmodināšanas process tika sākts jau janvāra pēdējās dienās.

Pie katras iespējas kontaktēšana ar Šūmaheru tiek maksimāli limitēta, bet prognozes par viņa veselības stāvokli galvas traumu rakstura dēļ nav iespējas izteikt.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot «Benetton» vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams «Ferrari».

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu «Mercedes» komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

Komentāri (114)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu