Režisora Končalovska meita sākusi runāt (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamā režisora Andreja Končalovska ģimene pirms pusgada Francijā cieta satiksmes negadījumā, kurā vissmagāk cieta tieši viņa un pazīstamās aktrises, raidījuma «Ēdam mājās!» vadītājas Jūlijas Visockas 14 gadus vecā meita Marija. Jaunākā informācija liecina, ka meitene sākusi runāt, tomēr vārdi bijuši nesaistīti un neskaidri vēsta «topnews.ru».

Marija esot sākusi reaģēt ne tikai uz ārējiem stimuliem, bet sākusi arī domāt un 25. aprīlī esot izteikusi savus pirmos vārdus.

Eksperti uzskata, ka meitene varētu atgriezties normālā dzīvē, taču viņai būs jāiziet rehabilitācijas kurss, organismam jāatgūstas no komas, kā arī no jauna jāmācās staigāt.

Ģimene izvairās no komentāriem par meitas veselības stāvokli, ieņemot principiālu nostāju.

Arī latviešu auditorijai Končalovskis pazīstams kā filmu «Pirmais skolotājs», kino epopejas «Sibiriāde», «Romances par mīlētājiem», Holivudas trillera «Tango un Kešs» un citu filmu režisors.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu