Čempionu līgas finālā pilsētas derbijs (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīrā trešdienas vakarā par otrajiem finālistiem kļuva Madrides «Atletico» komandas futbolisti. 

«Atletico» futbolisti pusfināla atbildes spēlē izbraukumā ar 3:1 pārspēja Londonas «Chelsea», divu maču summā esot pārāki ar 3:1.

Pretēji prognozēm spēle iesākās ļoti aizraujoši un jau 6. minūtē pēc «Atletico» pussarga Kokē sitiena bumba trāpīja pa vārtu pārliktni, bet pēc tam tikai ar veiksmes devu nenokļuva mājinieku vārtos. Turpinājumā biežāk uzbrukumus veidoja «Chelsea» komanda un 23. minūtē efektīgu sitienu izpildīja Davids Luiss, taču bumba lidoja nedaudz garām vārtiem.

Mača 36. minūtē Londonas klubs izvirzījās vadībā, kad laukuma stūrī teicami nospēlēja Vilians, bumbu uztvēra Cēzars Aspilkveta un pēc viņaa piespēles vārtus guva Fernando Toress - 1:0, kurš, atceroties «Atletico» pavadītos karjeras gadus, par precīzo sitienu atklāti nejūsmoja. Tomēr 44. minūtē Spānijas komandai izdevās labs uzbrukums, kura noslēgumā bumba soda laukumā nonāca pie pavisam brīvā Adriana Lopesa, kurš to raidīja vārtos - 1:1.

Otrā puslaika pirmajās minūtēs no šaura leņķa labs sitiens padevās Ardam Turanam, tomēr «Chelsea» vārtsargs Marks Švarcers bumbu atvairīja, bet pēc dažām minūtēm Džona Terija sitienu ar galvu spēja atvairīt «Atletico» vārtsargs Tibo Kurtuā. Neilgi pēc tam Semjuels Eto'o savā soda laukumā nogāza Djēgo Koštu, kurš pēc ilgstošiem centieniem novietot bumbu uz sitiena atzīmes sev vēlamā pozīcijā realizēja pendeli - 2:1.

Mača 64. minūtē pa vārtu pārliktni trāpīja «Chelsea» aizsargs Davids Luiss, tomēr 72. minūtē izšķirošo triecienu mājinieku cerībām sagādāja Arda Turans, kurš vispirms trāpīja pa pārliktni, bet pēc brīža ieraidīja bumbu vārtos, panākot jau 3:1 Madrides kluba labā.

Atgādinām, ka abu komandu pirmajā tikšanās reizē pagājušajā nedēļā Madridē tika fiksēts neizšķirts 0:0.

Kā zināms, otrdienas vakarā par pirmajiem Čempionu līgas finālistiem kļuva Madrides «Real» futbolisti, kas viesos ar 4:0 sagrāva Minhenes «Bayern», divu spēļu summā triumfējot ar 5:0.

UEFA Čempionu līgas finālspēle risināsies 24. maijā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu